Verzenden & retourneren

 

Betreft de bezorging van je online aankopen bij De Gezonde Lekkernij

 • Wij bezorgen onze producten in heel België en Nederland. Voor de andere landen beperken we ons tot de landen van de Europese Zone, maar dit is steeds op aanvraag.
 • Bestellingen worden bezorgd via DPD op maandag t/m vrijdag.
 • Leveringstermijn: Wij zorgen dat jouw pakje binnen de 2 werkdagen de post op gaat.
 • Bestellingen worden steeds in 1 geheel verzonden. Een bestelling zal dus nooit opgesplitst worden. Als er een stockbreuk is, zal je bestelling pas verzonden worden als de bestelling volledig is.  Hetzelfde geldt bij een bestelling van koffie waarbij er slechts 1 keer per week koffie gebrand wordt.
 • Je kan natuurlijk ook steeds je pakketje oppikken in de winkel. Dit kan steeds op dinsdag tussen 17 – 21u.
 • Leveringskosten:
  • ​Voor leveringen in België: voor elke bestelling vanaf 60 euro is de levering gratis. Anders rekenen wij 5,98 euro leveringskosten aan.
  • Voor leveringen in België bij een afhaalpunt, rekenen wij 4,65 euro leveringskosten aan.
  • Voor leveringen in andere landen van Europa: Contacteer ons om te weten wat de verzendkosten zijn.
  • Indien je kiest voor het oppikken van je pakket in de winkel, dan rekenen we geen leveringskosten aan.

Voor leveringen binnen België, Nederland en de rest van Europa wordt gebruik gemaakt van de diensten van DPD die zelf de bezorgroutes en bezorgtijden bepalen. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

 

Betreft het retourneren (her herroepingsrecht) van je online aankopen bij De Gezonde Lekkernij

Je hebt een product gekocht of een bestelling geplaatst waar je niet blij mee bent? Gelukkig kan je wel binnen de 14 dagen na ontvangst de producten retourneren. Dit noemt het herroepingsrecht. Je hoeft hier zelfs helemaal geen reden voor op te geven.

Er geldt maar 1 voorwaarde: de producten moeten ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd teruggestuurd worden naar het adres hierboven vermeld. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending.

 1. Informeer ons schriftelijk als je wil afzien van de verkoop en gebruik wil maken van het herroepingsrecht. Doe dit binnen de veertien dagen na ontvangst van de goederen.
 2. Jij wil vast graag dat alles vlot verloopt. Stop daarom een kopie van de factuur bij de teruggestuurde producten. Dan vinden wij makkelijk alles terug en kunnen we vlot alles regelen.
 3. Indien je van het herroepingsrecht zoals hierboven vermeld gebruik hebt gemaakt, dan draagt De Gezonde Lekkernij binnen de 10 werkdagen zorg voor de terugbetaling van het door de consument aan De Gezonde Lekkernij betaalde.

De verzendkosten in geval van herroeping zijn ten koste van de consument.

 

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

 1. Producten waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend/kapot is.
 2. Ingewisselde of ingevulde vouchers of cadeaubonnen.
 3. Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.